3. heinäkuuta 2019

Kesälle 10 toivomusta, kesän 2019 bucketlist!

Jes, kesä on täällä! Ajattelin listata muutaman jutun, mitä haluaisin ehdottomasti kesällä puuhailla. Aika monta juttua listalle mahtuu, sillä viime kesänä olin viimeisilläni raskaana, enkä todellakaan voi sanoa nauttineeni niistä helteistä. Toivon siis ensimmäiseksi, että tästä kesästä tulee yhtä kuuma kuin edellisestä :)


1. Käy Helsingissä. Tottakai. Helsinki on niin ihana paikka kesällä ja Kaivariin on päästävä Helsingin Jäätelötehtaan jätskille!
2. Käy Särkänniemessä. Viime kesänä meillä oli Lintsi-kesä, joten nyt olisi Särkänniemen vuoro.
3. Käy festareilla. Ilosaari nyt ainakin mahtuu listalle, muihin ei taida ehtiä.
4. Grillaa. Kesällä on kyllä ihana grillata! Meidän perheen suosikit ovat grillatut parsat ja grillattu lohi sekä grillattu halloumi-juusto.
5.Käy Ruissalossa. Turun Ruissalo on kaunis kesällä, joten siellä kannattaa ehdottomasti vierailla.
6. Käy laivalla. Haaveena olisi myö mennä sillä laivalla Tukholmaan, yöpyä maissa ja mennä siellä vielä jonnekin lapsille sopivaan paikkaan.
7. Kasvata kasvimaalla omia herkkuja kesäpöytään. Meillä on viime vuonna valmistunut kasvulaatikko-perkola, joten siellä olisi tarkoitus tänäkin vuonna kasvattaa kesäkeittiöön herkkuja. Perunat, persiljat ja pinaatit ovat jo itämässä.
8. Käy veneilemässä. Muutamalla ystäväperheellämme on vene, joten olisi ihana päästä ja ehtiä jossain kohtaa vesille.
9. Tee kesäkurssit. Jep, opiskelen, joten opiskelen myös kesällä. Kaksi kesäkurssia olisi tarkoitus puskea kesän aikana läpi ja edistää opintoja
10. Käy ulkomailla. Meidän perhe on aika liikkuvaista sorttia ja me vähän ahdistutaan siitä, jos täytyy hengailla kotona viikkotolkulla aikaa ilman, että käydään missään. Ja mitä kauempana, sitä parempi! Tiskit ja pyykit kaukana silmistä, kaukana mielestä :)

Miltä sun kesän bucketlist näyttää?

Terkuin,
Doris

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti