5. joulukuuta 2017

Tutustu Turkuun: Floristiikkatalon joulu ja pop-up shop

Floristiikkatalon joulussa riittää ihasteltavaa. Floristiikkatalon joulu sijaitsee Kaarinassa ammattiopisto Livian tiloissa. Siihen kuuluu ihastuttava pop-up kukkakauppa, jota pyörittävät Livian omat floristioppilaat sekä oppilaiden kokoama joulunäyttely.Näyttely on Floristiikkatalon joulussa jo perinne. Sitä aletaan suunnitella loppukesästä ja sitä rakennetaan pikkuhiljaa pitkin syksyä. Juuri ennen näyttelyn avajaisia teoksiin tehdään viimeinen silaus elävillä kukilla ja muilla luonnon materiaaleilla. Teoksia huolletaan päivittäin jopa pari tuntia, jotta ne pysyisivät kauniina ja kävijöiden ilona monen viikon ajan ennen joulua.
Henkeäsalpaavia teoksia tosiaan. Niin kaunista ja inspiroivaa. Ja sitä ammattiopisto Livian floristiopiskeljiat myös haluavat, että ihmiset tulisivat nimenomaan inspiroitumaan ja saamaan ideoita omaan kotiin heidän teoksistaan. Sekä hakemaan uudenlaista, modernia ajattelua siihen miten luonnon materiaaleja voi hyödyntää sisustuksessa ja asetelmissa.

Me Åblogilaiset saatiin laittaa myös oma luovuutemme peliin, sillä saimme askarrella vastuuopettajien avustuksella itsellemme joulumobilet kotiinviemisiksi. Pöytä oli katettu valtavalla määrällä kaikkea ihanaa. Oli käpyjä, havuja, tuijaa, eucalyptusta, kaarnaa, tuohta, sammalta, puun paloja, kanelitankoja, tähtianiksia ja runsas valikoima myös perusaskartelutarvikkeita liimoineen ja glittereineen. Ja kuten arvata saattaa, nyt meidän keittiössä tuoksuu tähtianis ja kaneli. Mobilesta tuli niin ihana, että olen siitä todella ylpeä <3
Mitä?

Floristiikkatalon joulunäyttely & jouluinen pop-up kukkakauppa

Missä?

Tuorlantie 1, Kaarina. Ammattiopisto Livia

Milloin?

25.11.-17.12.2017
Joulutunnelmaisin terkuin,
Doris


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti