24. marraskuuta 2017

Kauneimmat paketit: ideoita joulupaketointiin

*Koska olen itse LuKLabel Design Teamin jäsen, postauksessa käytetyt paketointimateriaalit on saatu LuKLabeliltä

Joululahjojen paketointi on yksi suosikkipuuhistani. Voi että, kuinka tykkäänkään näperrellä papereiden kanssa! Se on myös mielestäni tosi terapeuttista, sillä siinä saa luoda jotain uutta ja kaunista omilla käsillään.

LuKLabel toi meidän LuKLabel Design Teamiin kuuluvien tyyppien avustuksella tänä jouluna markkinoille Gift Wrapping malliston, jonka avulla voi luoda helposti kauniita ja tyylikkäitä lahjapaketteja. Mallistoon kuuluu lahjapapereita, naruja, pakettikortteja ja valmis, nauhalla suljettava lahjapakkaus.
Lahjapapereita on valittavana shiny-, basic- ja natural collection, joissa on toinen toistaan upeampia kiiltävä- ja mattapintaisia paksuja lahjapapereita. Oma suosikkini näistä papereista on luonnonvalkoinen nahkajäljitelmäpaperi. Lahjapaperien lisäksi mallistoon kuuluu erilaisia lahjanaruja kuten satiininauhaa ja juuttinarua sekä omaperäisiä, tyylikkäitä pakettikortteja. Pakettikorteista suosikkini ovat simppelit, mustavalkoiset kortit, joihin voi valita lahjan saajan nimikirjaimen <3


Kiitos, kun kuljet vierelläni -tekstillä varustettu pakettikortti sopii loistavasti vaikka kummien, mummien, tarhatätien tai vaikka parhaan ystävän pakettiin. Se, kuten myös monet muut LuKLabelin pakettikorteista ovat monikäyttöisiä ja niitä voi käyttää kortteina lahjapaketteihin ympäri vuoden.


PSSST....Instagramin puolella @unelmalandia on käynnissä kilpailu, josta voit voittaa yllätyssetin paketointitarvikkeita LuKLabelin Gift Wrapping mallistosta. Käy osallistumassa kisaan tai hanki joulun mageimmat paketointitarvikkeet LuKLabelin verkkokaupasta, jonne pääset TÄSTÄ LINKISTÄIhanaa viikonloppua,
Doris

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti