9. huhtikuuta 2017

Lähtölaskenta kesään, Kevätmessut!

Lauantai-aamuna ajeltiin auringonpaisteessa Helsingin Messukeskukseen Kevätmessuille. En ollut koskaan aiemmin käynyt Kevätmessuilla, mutta olin kuullut niiden olevan ihanat! No sitä ne todella olivat, tunnelma oli mukava ja nähtävää riitti, kukkaloistosta puhumattakaan.Haimme mieheni kanssa messuilta lähinnä ideoita pihan istutusratkaisuihin sekä vaihtoehtoja kasvillisuuteen. Pihalle tarkoitettuja havukasveja oli esillä valitettavan vähän, sitäkin enemmän kukkasipuleita sekä viljelylaatikkoon soveltuvia hyötykasveja. Valitettavasti perennat ja muut kukat eivät kuulu pihasuunnitelmaamme, joten ideat pihakasvien suhteen jäivät vähäisiksi. Muutama hieno muurikivi- ja laatoitusidea tuli messuilla vastaan, jotka todennäköisesti pääsevat toteutukseen myös pihallamme. Tule kesä jo, anna aikaa ja rahaa niin toteutan kaikki pihaideani vaikka heti!

Yrttejä oli istutettu muurikivistä tehtyyn muodostelmaan. Yrtit oli nimetty kauniilla yksinkertaisilla musta-valkoisilla kylteillä.
Messuilla oli mukava ihastella myös kesäkeittiöitä, huvimajoja, ulkoporealtaita sekä hienoja pihasaunarakennuksia. Myöskin kaikki koristeet ja kauniit yksityiskohdat kiinnittivät huomioni. Alla olevat puupallot olivat kaunis, yksinkertainen idea vaikka huvimajan koristeluun. Upea kattokruunu taas oli solmittu käsin narusta ja viinipullon korkeista.


Kevätterkuin,
Doris


2 kommenttia:

  1. Olihan siellä taas kiva käydä. Minusta vain on sääli että näyttää aina vain kutistuvan noi messut. Mutta ainahan sieltä jotain löytöjäkin tekee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on totta, että messut kutistuvat vuosi vuodelta, oli kyse minkä alan messuista tahansa. Kynien ja makeisten lisäksi mitään ei saa ilmaiseksi ja messuilla on mukana myös yleensä sinne kuulumattomia näytteilleasettajia. Olin odottanut myös Kevätmessujen OmaKoti ja Sisusta!- alueilta enemmän panostusta, mutta ne messut ovat sitten toki vielä oma tapahtumansa :)

      Poista