6. huhtikuuta 2017

Hullujen Päivien löydöt!

Toiset kiertävät rakennuksen kaukaa, kun kuulevat, että Stockan Hullut Päivät ovat taas meneillään. Omat suosikkialepäiväni ovat juurikin Hullarit ja tykkään kierrellä siellä ahdistumatta väenpaljoudesta ja tungoksesta. Sinne täytyy päästä joka vuosi ja osata ajoittaa menonsa oikeaan aikaan, että välttyy pahimmalta ruuhkalta. Tai sitten selata aamulla seitsemältä verkkokauppaa. Mitä sieltä Hullareilta tänä vuonna oikein löytyi?


Vimman Letti-legginssit. Nämä olivat ne, joita kärkyin aamulla seitsemän aikaan verkkokaupasta. Niin ihanan väriset ja himoitsemani kuosi. Tykkään, kunhan vain saapuvat vielä postitse luokseni :)


Itselleni hurmaava harmaa jakku, joka käy sekä arkikäyttöön että juhlavampaankin hetkeen. Heräteostos, mutta tulee varmasti tarpeeseen. Jakkuja ja takkeja ei voi koskaan olla liikaa, sillä kaapista puuttuu aina se, millaista juuri sillä hetkellä tarvitsisi.

Pikkuherralle ainoastaan Name it-yöpuku. Edullinen ja asiansa ajava. Yöpuvut ovat aina tarpeen.

Itselleni ostin myös uuden tyynyn. Entisen vuoksi niskat oli koko ajan jumissa. Viime yönä nukuin todella hyvin ja aamulla ei kolottanut hartiaseutua lainkaan. Tämäkin oli hyvä ostos :)

Meidän Hullari-perinteisiin kuuluu aina hakea myös Herkusta Caesar-salaattia, Aaverahkaa, rapumössöä, tuorejuustotäytteisiä sweet peppereitä, jotain ihanaa bakeryn leipää, goudajuustoa, mozzarellaa, basilikaa ja mausteita. Nam!
Aurinkoisin terveisin,
Doris

*kaksi ylintä kuvaa Stockan verkkosivuilta lainattuja

2 kommenttia:

 1. Siis toi on niin totta, että vaikka niitä takkeja ja neuleita olisi millä mitalla, niin aina on mielessä se yksi täydellinen joka juuri tähän asuun sopii ja jota et omista. Mä en ostanut vielä vaatteita (en löytänyt niitä, joita kuvaamista ihailin!), mutta meikkejä onneksi löysin ja ihan liikaa ruokaa totta kai :D

  Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle käy usein niin, että suunnittelen kuvastosta ostavani sen ja tuon ja sitten kun nään ne tuotteet livenä niin ne ei ookaan yhtää sellasia kun olin ajatellut. Mutta Herkku ei petä sentään koskaan :P

   Poista