3. maaliskuuta 2017

Herkuttelijan Smallstore

Smallstore Herkkudeli järjesti tällä viikolla Åblogeille deli-illan. Deli-illassa nautittiin tunnelman lisäksi lakumutakakkua, juustoja, herkkukeksejä, kuohuvaa ja Johan Bülown lakuja.
Smallstore tuo Suomeen Keski-ja Etelä-Eurooppalaisia herkkuja, joiden kriteereinä ovat mm. puhtaus, raaka-aineiden aitous, pakkauksen kauneus sekä tietysti maku. Smallstoren Mari kertoi meille yrityksen syntytarinan ja esitteli heidän valikoimissaan olevia tuotteita. Upeita pakkauksia risottoriisejä, oliiviöljyjä, jauhoja ja luonnon väreillä värjättyjä pastoja suoraan Italiasta sekä luomumausteita, teetä ja sinappeja Ranskan maalta. Näiden lisäksi vielä kaikkea muuta ruokahifistelijöiden sydäntä lämmittävää.  Salla ja Mari ovat ottaneet periaatteekseen tarjota asiakkailleen vain sellaisia tuotteita, jotka heidän itsensä mielestä sekä näyttävät että maistuvat hyvältä, sillä kokemuksen perusteella kaunis pakkaus ei aina takaa hyvää makuelämystä. Mainio periaate :)


Tilasta huokui Keski-ja Etelä- Eurooppa ja välillä kuunnellessa tarinaa Ranskan ruokamessuista, pystyin melkein aistimaan siellä leijailleen tunnelman. Smallstorella ei ole varsinaista kivijalkamyymälää, mutta verkkokauppa, pop up-tapahtumat sekä useat eri ruokakaupat jälleenmyyjinä eri puolella Suomea tuovat heidän tuotteensa ruokaa rakastavien asiakkaiden saataville.

Ripaus Smallstorea lähti mukaan myös omaan kotiin. Italialaista oliiviöljyä Antico Frantoio Muraglian perhetilalla käsin dreijatussa ja maalatussa keraamisessa pullossa, risottoriisiä, ranskalaista chilisinappia, aitoja italialaisia pizzajauhoja sekä sesam-keksejä juustotarjottimelle. Nam!
*Vink vink, Smallstore avaa kesäksi 2017 myymälän kesäiseen Naantaliin <3Herkkuterkuin,
Doris

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti