12. joulukuuta 2016

Well hello Kaksplus!

Mies on työmatkalla, lapsi iltapuuro masussa yöunilla ja minä istun lattialla teekupin kanssa ja mietin, mitä ihmettä tänään onkaan tapahtunut? Minusta on nimittäin tullut uusi bloggaaja Kaksplussan blogiverkostoon. Jipii! Tämä vaatisi mielestäni lasin kuplivaa vaniljateen sijaan, mutta annetaan teen toimittaa juhlajuoman virkaa näin arki-iltana :)

Blogini Unelmalandia on sopiva sekoitus omakotitaloilua, sisustusta, vauva-arkea ja perhe-elämää Suomen entisen pääkaupungin lähipiiristä.Tässä matkan varrella olen asustellut 8 vuotta myös nykyisessä pääkaupungissa ja sitä ennen hieman idempänä Suomea, Joensuussa. Helsinki-vuodet saivat jäädä, kun päätimme mieheni kanssa päästä lähiöstä lähemmäksi luontoa, rakennuttaa omakotitalon ja yrittää saada perheenlisäystä. Olimme onnekkaita, sillä nämä unelmat kävivät toteen.

Olen ikuinen haaveilija ja kaiken kauniin ihailija. Voisin istua tuntikausia tuijottaen ensilumen värjäämiä puita tai auringossa kimmeltävää veden pintaa. Tykkään sisustaa, askarrella ja näperellä kaikenlaista, ja kumma kyllä, nyt äitiyslomalla tällaiselle näpertelylle on löytynyt enemmän aikaa kuin koskaan. Voimavaroja ei tietysti aina itsensä toteuttamiselle saatika hereillä pysymiselle ole, sillä 10 kk ikäinen pieni poikani on todella tehokas voimavara-imuri, kun sille päälle sattuu. Mutta pääosin voimavaroja löytyy, jolloin nautin suuresti kotona olemisesta ja pikkuherran touhujen seuraamisesta, pitkien päiväunihetkien tuomasta omasta ajasta ja viikottaisista maailmaa parantavista mammatreffeistä naapurustossa asuvien äitien kanssa.


Kohti unelmia ja niiden yli!
Tervetuloa seuraamaan blogiani <3

Terkuin Doris

2 kommenttia: