16. lokakuuta 2016

Huoneen järjestyksen muutosPinnasänky on ollut pikkuherran huoneesta pois kauan ja olevinaan huoneen piti olla valmis. Pinnasänky vain siirrettäisiin takaisin sille suunniteltuun paikkaan, kun vauva alkaisi nukkua omassa huoneessaan. Heti ensimmäisen yön jälkeen kuitenkin huomasin, ettei suunniteltu pinnasängyn paikka toimi ollenkaan. Listasin muutaman asian, miksi päädyin muuttamaan vauvan huoneessa järjestystä.


  1. Ulkoseinän vieressä on kylmä nukkua. Seinä, jonka vieressä sänky alunperin oli, on huomattavasti viileämpi kuin huoneen sisäseinät.
  2. En nähnyt huoneen ovelta nukkuuko vauva ja missä asennnossa, koska sängynpääty jäi eteen. Jouduin kävelemään huoneen poikki nähdäkseni hänet, johon hän taas saattaisi helpommin herätä.
  3. Vauva potki unissaan pinnasängyn laitaa ja se resonoi laidan vieressä olevaan seinään. Tämä ääni kuului seinän toiselle puolelle olohuoneeseen.
  4. Seinällä olevat taulut kaipasivat alleen jonkin tason ja tapettiseinän vierusta enemmän kalusteita.


Muutin siis huoneen järjestystä. Sitä en juurikaan harrasta, sillä haluan, että asiat menevät kerralla oikein, mutta nyt oli pakko. Käytännöllisyyden ja estetiikan vuoksi. Huoneessa on koko ajan häirinnyt jokin myös sisustuksellisesti ja nyt kun lisäksi ilmeni käytännön ongelmia, oli huoneeseen saatava muutos.

Kaksi alla olevaa kuvaa on huoneen aiemmasta järjestyksestä. Valitettavasti kokonaan huonetta näyttävää kuvaa ei (?) entisen järjestyksen aikaan tullut otettua.
Pinnasänky siirtyi tapettiseinustalle hyllykön tilalle ja hyllykkö taulujen alle. Koska hyllykkö siirtyi nojatuolin vierestä pois toiselle seinustalle, oli lukuvalolle ja kirjoille oltava jokin taso. Tuunasin iltasatujen lukunurkkaukseen tapetoinnista ylijääneellä pilvitapetilla ja valkoisella washiteipillä kotoa löytyneen mustan puuneliön pieneksi pöydäksi. Keinutuoli siirtyi pinnasängyn toiseen päähän vaatekaapin eteen ja keinutuolin paikalle paperinen lelupussi.


Lelupussin viereen haaveilen vielä jonain päivänä saavani valkoisen potkuauton ja iltasatujen lukunurkkaukseen pienen valkoisen tauluhyllyn.


Tykkään, tykkään, tykkään,
DorisEi kommentteja:

Lähetä kommentti